Postoji Assisi poduzetnik u porijeklu mascherine istrage, to je, to je dovelo do ozbiljne optužbe navodnih nepravilnosti u nabavku zalihe sigurnosne sisteme u vrijeme Komesar Arkuri i Conte vlade. U Assisi biznismen je 35 godina, njegovo ime je Giovanni Buini i on je taj koji je rekao istražitelji, prema onome što glavni nacionalni novinama objaviti u petak ujutro, to je došao u kontakt sa protagonista i onda se izvukli kada je vidio da je metode nisu ohrabrujuće sa pravnog gledišta.

 

Obnovi Giovanni Buini također izgleda kao maskota u njegovom gradu povodom Palio del Cupolone 2018, zajedno sa model Eleonora Rio. On je jedini direktor Karbo-NAFTA ekologije i član je sigurnosti. Za ovu kompaniju koja proizvodi sigurnost naprava na April 30, 2020, on dobija sastanak u firmi Donna je advokat, advokat koji je, u prošlosti, je podelio firmu sa onim što je u to vrijeme bio premijeru, Giuseppe Conte. Advokatska firma je najpoznatija po tome što je Guido Alpa, Gospodar i Conte I Di Donna. Prema Corriere della Sera, Buini kaže da je tom prilikom se upoznao sa Enrico Tedeski, šef osoblja u Aise, agencija za vanjske sigurnosti. Ukratko, mladi Umbrian poduzetnik pokušava da uspostavim kontakt sa Komesar Arkuri da proda maske on proizvodi, ali na sastanak u Di Donna je studio on je također nađe General Tedeski.

Verziju Buini koji je cuo od sudaca, ne bi rekao da je njegov zadatak je bio da opskrbu Aise sa maskama, ali koji je shvatio da je cijena je predložio Buini je previsok, on je rekao da nije bio zainteresovan. Verziju koja ne odgovara mladi Umbrian, koji umjesto da tvrdi da nikada nije razgovarao sa generalom o maskama za Aise. Donna je advokat uz drugog advokata, Gianluca Esposito, također u kontakt sa mladim Umbrian poduzetnik, su pod istragom za povezanost sa kriminalom i drogom ilegalnih utjecaja. Pretpostavkom punomoćje da pokušali su posredovanje pokušavala da dobije ekonomski postotak. Zahtjev koji bi doveo Umbrijskog poduzetnika da sve osudi i da započne ono što je poznato kao'afera s maskom’.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *