U tkva, ekonomske-finansijski indikator Thyssenkrupp, u odnosu na obavljanje Poseban Namijenjen Terni im je poboljšanja od April, mjeseca augusta na sajt od aleje Brin i one Maratta i Sabbione zatvorena sa nula nesreća održava broj stabilan od početka godine (12). Istovremeno, broj propuštenih nezgoda povećan je (+26 u odnosu na isti mjesec prošle godine). Ali najviše ohrabrujuće podatke – među onima koje pruža DIREKTOR, Massimiliano Burelli – su bez sumnje onih vezanih za proizvodnju.

TERNI CUORE D'ACCIAIO: PODCAST, epizoda 1

Renesanse od čelika Ako je istina da je počeo, po definiciji eksperti na sajmu Napravio u čelik Milan, ‘Renesanse od čelika’, je Zadnji izgleda da ne izdam očekivanja čak i najnovije pregled pruža Burelli je avgust, definira kao ‘meseca rekord u odnosu na isti period zadnjih par godina, broj jedan kompanija ima predviđa se da će puno naređenja za prvi kvartal godine od željeza i čelik jedva da je počeo. je li dobro i predviđanja su pozitivni za sledeći. Mjesec posebno zvijezda padalica zabilježio je 2020 a +41.5% vrucih proizvoda, +18% tih hladnih i + 8% krivotvorenja.

Proizvodnju čeličane od Terni u svoj odnos sa radnicima, Burelli iz auto-moto tržištu snažno uslovljen manjak komponente i u opšte u izobilju potražnja za sirovina, uključujući i čelik, tako zahtjeva bude veći kapacitet. U prolaz i pozivanje na rezultate kontinuiranog poboljšanje sa pozitivan skok naprijed u smislu pritužbe procjenjuje oko 20-30% i novelties i prednosti u logistici polje. Na nivou kolekciju naredbe, – to je prijavio-uprkos napredak u poslednji trimestar, vrijednost u vezi meta prodaju potvrđuju 82% ali cilj nam je da ga povećati. To takođe ne pobjegne kako DIREKTOR, imenovao Thyssenkrupp 2016, sa multinacionalne to je prodati tvornici da Arvedi, zove Ast ‘našeg voljenog kompanija’. Tamo je maksimalno uzdržanost na sve trenutno, ali ostati u Terni ili ne za one koji su se nekako promenile lice fabrika, svakako temu.

Zeleno proći u međuvremenu, s pristup od oktobra 15, datum u koje zelene proći obaveza za sve radnike će doći na snagu, pregovore između samita i Rsu i dalje voditi novu fazu sa obaramo ruke u kojoj je za sada kompanija ne izgleda da imam planove da odustanem. Ona neće priznati nemara i da će se pokoriti zakonu, nije spreman da platiš tampone i za one koji ne zelenu sertifikat put je suspenzija bez plaće. Ali pitanja odrastao je mnogo, iz kontrole mode, gore na činjenicu da osiguranje od bris je mnogo više ograničene nego cijepljenja, kao i treba da se obratim javnosti objekata u slučaju covid symptomatics, sa tajming slučaj i vjerojatnost da preskočimo red. Hoće li raspoloživo osoblje biti dovoljno da redovno vodi pogone? Da li bi kompanija trebala prestati sa proizvodnjom sada umjesto da polaže testove? Pitanja su mnogo, važno je kompleks i s obzirom na prethodne, na primjer cijepljenja u kompaniji, Ast mogli da naprave školu. Za SAD su stranke udaljene, a argument između radnika je izrazito podijeljen. Slediće se novi posvećeni sastanci.

Thyssenkrupp-Ast u petak ujutro u Palati Gazzoli, kada regionalnog konferenciji je zakazan, možda takođe ćemo razgovarati o ovome, s obzirom na politički, institucionalnih i sindikata publika slučaj. Publika je nedavno uvećana nakon određenog pritiska na predsjednika Vijeća Palazza Cesaronija Marka Squarta. “Za mjeseci imamo pitao gradonačelnik i Predsjednik Tesei da skrenem pažnju na AST prodaju tako da tako strateški korak za ternana, Umbrian, italijanski i Evropska ekonomija je bila u pratnji zbog garancija za posao i proizvodnja. Na 8 oktobra tamo će biti konferenciji o tome, za usporedbu to je bogatija s poštovanjem da učešće, samo nakon dalje intervenciju opozicija. Mi to smatramo prvim temeljnim korakom, i bit ćemo tamo da damo svoj konstruktivni doprinos, kao što smo do sada učinili. Ali nadam se da je taj ton u debati ali iznad svega institucija akciju će brzo veer prema dužnost, ne neprikladno ali svjesna i odgovoran, posvećenost”. Stoga, u napomeni, sekretar Pd-a Terni Pierluigi Spinelli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *