40-godišnji čovjek prijavljen je za ubistvo starijeg čovjeka na cesti, pregažen i ubijen na pokrajinskom putu u blizini Gualda Cattanea.

Put ubistvo: 40-godišnji osumnjičeni da koordinira istragom karabinjeri je tužilaštva Spoleto što, kao i obično, nije registrovana čovjek iz Kase osumnjičenih. Fatalni nesreća datira od 24 prošlog septembra, kada, prema vojnim ispitivanja, četrdeset godina specijalizant u provinciji Grosseto pregazio starije i zbog velike brzine sa kojim je krenuo je na putu. Osamdeset godina, stanovnik Gualdo Cattaneo, pregažen je dok je prelazio Pješačke trake. Vozač koji ga je udario je stao da pruži neophodnu pomoć koja je, nažalost, bila uzaludna.

Igračka pištolj bez red cap je karabinjeri u Todi, onda, u srijedu također je osudio na dvadeset-godišnjak me je uštinuo za posjedovanje igračka pištolj koji je, međutim, red cap uklonjena, koje se razlikuje od oružja. Mladić je, tada, sa sobom imao zabranjeni nož, koji je, zajedno sa puškom za igračke, bio oduzet od njega. Konačno, preko vikenda, skoro 200 vozila si stao i dvanaest povredu od Autoputa Kod si priznavao zbog vožnje u pijanom stanju, mobilni telefon iskoristiti dok voziš, voziti bez dozvole i auto bez osiguranje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *