Imate li zeleni prolaz?”Da li se obavezujete da ćete redovno dolaziti na posao od 15. oktobra?Ovo će biti dva pitanja to upravljanje Alcantara, fabrika sa sjedištem u Nera Montoro Di Narni koja proizvodi sunnetu materijal, je obraćanje svoje direktno radnika (oko 500) bez pitanja direktno ako cijepljena, da izbrojim do brojeve to bi mogao da bude uspio od trenutka kada zeleno sertifikat obavezu stupaju na snagu.

Alcantara prema glasinama, da izlazim oko 30% od mestranze zaposleni u gradilište, ne bi podvrgnuta cijepljenja ali brojevi, kao u ostatku zemlje, da li bi biti u pokretu. Naime, neki ljudi sigurni u to proizvodnju odjela neće biti criticality, dok je za drugi broj osoblje može biti potrebno. Tema je ‘spaljivanje’ ne samo za radnu populaciju, nego i za gornje spratove, gdje bi posebno nekoliko ladrova bilo lišeno Covid vakcine. Kompanije, koji je već objavila teško šaku u skladu sa pravilima i kontroliše na ulazu umjesto uzorak, ima međutim već kaže ‘ne ‘pametan radi'parachute’. Operacija zaposlenika daljinski da je, da će u svakom slučaju, biti ekskluzivni i time potpuno zamjena za to u prisustvu. Taj izbor, diktira iznad svega od želje da ne pravimo nikakve diskriminacije protiv onih koji su, iz očiglednih razloga, u fabrici su prisiljeni da idem tamo. Niko ukratko, ovo je filozofija Alcantara, misliš da možeš raditi kod kuće zaobilazeći regulatorne prepreka dok su oni u kući rizik od preostalih bez plaće.

Kratka Zelene proći U delikatnu fazi priprema za jedna novina o zelenim dodavanja, što nije slučaj, kompanija kaže da se seli u saradnji sa doktor uspostave, i sa pravnog zastupnika, kroz koji se kreće u naborima ograničenja na privatnost, on je razvio upitnik što si ti odgovara zaposlenih. Pitanja o slučaju, kao i AST, čeličane od Terni, mnogo, i bilo je nužno i pažnju Rsu i sindikati. Na vrijeme obuhvata bris za one koji su bez cijepljenja, i treba da stalno ponoviti test, kompanija, u međuvremenu, je bio jasan: valjanost zelene proći je potvrđena na ulazu i zato što je utvrdjena u vrijeme pristup je autentično.

Super premio u međuvremenu, u vezi sindikata pregovora, MSW od Nera Montoro i Milano i sekretarijata za kategoriji skraćenice (Filctem, Femca, Uiltec), na sastanku sa društvo i Confindustria postigli sporazum za učešće nagradu postići određene ciljeve, dobro 1.850 eura odvratno, plus 50 od dobrobiti biti zasnovan na socijalnog osiguranja. Pregovori, koji bi vidio više oskvrnuo akronim od ostalih, uvjerio Filctem Cgil da stigmatize činjenica, činjenica je u napomena: “nikada se nismo bojali poređenje sa kompanijom niti smo bio prepreka. Pozivamo sve da razmislim o tome šta se desilo, takođe znam da je neko koristio demoscopic znači da podnese lažnu pitanja radnike”. Iznos te premije bio je značajan, iako je sama mogućnost trogodišnjeg sporazuma napredovala od strane samog Filctema. Društvo, imamo posla sa tržišta i radije kolebaju potražnje, volio da odložim, ali u isto vrijeme, na stolu za CEO Andrea Boragno, tri Sindikata skraćenice su napravili zahtjev za svoj sastanak”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *