Najave prenos vlasništva, i pobeđuje, u zanosu za Arvedi grupa na horizontu i hipoteza za povratak u AST da proizvodnju magnetno čelik. Vrtlog od reakcije na šta su samo najave za operaciju koja mora proći prismotrom Antitrustovsko, iz koje sindikata, radnici, i u istina čak i predstavnici menadžera i politički predstavnici, ne samo manjine, zar ne namjeravam na bilo koji način biti savladani.

REZIME SVIH INTERVENCIJA UZIVOMA UMBRIA24

Tesei Te iste pojedinci ne bi ni pomoći bespomoćan da događaja, ili u tišini u uglu muževan, ne nekoliko sumnje i brige o tome šta će biti budućnost od najvažnijih kompanija Terni, u Umbria, dok gradonačelnik Leonardo Latini i guverner Donatella Tesei, koji je zahvalio upravljanje Ast i Stavi interlocution zadržana u poslednjih nekoliko meseci, oni govore o vitez od Cremona, kao da je poslovni plan su već vidjeli i drzi skriven u ime povjerljivost, što je, kažu, – ova pozornica zahtijeva”. Ovo je slika koja se pojavljuje iz konferenciji ‘budućnost Ast i industrijske i zapošljavanje razvoj Ternana Bazen’ organizaciji Zakonodavne skupstine od Umbria nakon odobrenja u komori, prošli septembar 14, za hitno prijedlog promovirao manjina na Palati Cesaroni.

VIDEO: AST ARVEDI, “USKORO SASTANAK SA VITEZOM”

VIDEO AST, PREDAJA IZMEĐU THYSSEN I ARVEDI: PRIČA FABIO PAPARIELLI

Magnetni čelika pitao ako je prikladno da skratis vreme samit na Mise bez čekanja za Antitrustovsko, Tesei odgovorio da uskoro Arvedi će biti u Umbria i pozvao da intervenirati na prodaju Cremona grupa kaže da je ” da će napraviti velikim investicijama, između ostalih stvari će se razvijati hladno proizvodnja i u srednji rok će se vratiti proizvodnju Iako vesti, samog, datum bitka od daleke 2005, je pozitivan, sindikatima nije pobjeći kao i očigledno je teško postići: “Služiti patenata, služe područja da povrati linije, danas okupirane od strane drugog – poruku iz sindikata -i, ako ovo uključuje raspolaganju drugim biljkama, to nije rekao da je pozitivan faktor, niti za ljude zabrinut, ni izazvane trenutno na snazi”.

To je još uvijek stigmatizirano od strane sindikata-ne spominje se Aspasiel, societá delle forecine i Tubificio. Šta da mislimo?». I Maratta sajt je najviše tekuće u intervencije: “to je admiralski brod od Ast, danas ‘suv ogranak’ – to je naglasila-i raznih cijevi da Arvedi sa Ast bi postići, bi mogao staviti u položaj dominiraju, na tržištu je u riziku da svratim italijanski Antitrustovsko”. Ovdje su zamke koje ne teraj radnika spavati mirno i kada se na dio neke trgovine udruženje tamo je izraz nevjerovanje za uznemirenost otvorena nakon prodaje najava, replika nikad nije potrebno vremena da stignem ovamo. U skladu sa radnicima, a sindikat Augusto Magliocchetti od Federmanager to potrebno Europske percepcije u kojoj da postavim pitanje vrati insistirati na perimetar od prodaje: “servisa unutra ili van? Nikad ne raščišćava.” A opet, trgovinska mreža i potencijalni zahtjevi za kompenzaciju od onih koji su isključeni iz trke da kupe Ast. A strijela za Tesei:”govorio je 13 minuta Umbrije na sjeveru i 5 od Ternija”.

U Mise na vrijeme da otvoriš odnosu na mise onda, pozicija udruženja je već poznata: prije Antitrustove. I na to su izgleda u istina svi složiti “jer teritoriju i unije može uticati na izbor privatnog, diktira sugestije crtati smjernice izbjegavanje oštro riješili”. Ukratko, mi ne možemo sebi priuštiti da živim još 2014 i rizik od smanjenja, potencijal, hipotetički, da datum vreba u krizi u cijev pogon kao radnici/zaposleni odnos između AST i Arvedi bi pokazati jasna razlika. A onda čeličana poput Arvedija ima oko sebe, taj odraz, štap kome vjeruje i kome radi. Šta će to značiti za Ternija. Grafitne elektrode, na primer, Arvedi će ih kupiti u Narni? Zašto je Ast rekao ne novom ugovoru o mostu? Hoće li Ast ući i kako u čeličnom planu? Hoće li tako i ostati?

Logističkim tablice su neodgovorena pitanja ostati mnogo a u međuvremenu Regionalnog Vijeća otvorio u petak ujutro u Terni je zatvorena bez formalnih djela. Glasnogovornik manjine Fabio Paparelli (Policija), ali i savetnik od direktnih stranih ulaganja Eleonora Pace pitao hunte biti više vrhunsko u meču. Sve učesnika pitao za pažljivim promatranjem sljedećeg koraka do zatvaranja, i onda u provođenja plana i veći angažman na sve strane na terenu za razmjenu, ne samo o izborima koje je povezan sa Ast, ali na industrijski razvoj teritoriju, kvalitetu rada, zdravlje i bezbednost, strane produktivno sektorima infrastrukture. I u tom smislu glavnih novina pojavila je objavio je potpisivanje sporazuma između regionu i Rfi za upravljanje logistike tanjir Maratta.

Regionu posao je bio predstavnici regionalnog izvršni i Zakonodavne skupstine, pokrajine i općini Terni, kao predstavnici poslodavaca udruženja, sindikata i Rsu od Ast. Posle intervencije predsjednika Umbria Regionu, na vijećnika regionalnog ekonomski Razvoj i infrastrukture uzeo riječ predstavnici sindikata (Cgil, Cisl, Uil, Ugl, Fim Cisl, Fiom-Cgil, Fismic Confsal Terni, Rsu Fiom Cgil, Msw Fim Cisl, Ugl metalmeccanici, Msw Fismic) i poslodavaca udruženja (Confindustria, Terni, Confartigianato, Terni, Cna Umbria, Confapi Smes Umbria, Federmanager Terni).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *